torsdag 25 juni 2009

Mys helg!

Nu är det snart helg igen, imorgon blir det raka vägen ut till landet efter jobbet.
Jag tror faktiskt att jag ska bada i helgen, jag ska i alla fall försöka ta mig i vattnet. Jag är en riktig badkruka så vi får väl se hur det går. På lördag blir det en sväng in till den lite större staden för att avnjuta ett glas vin och lite god mat med en vän. Sen hoppas jag på en skön söndag, kanske med lite vila i skuggan under ett träd med en ny tidning och lite rabarbersaft. Hoppas ni alla får en skön helg! ♥
Bilden är från vårat vardagsrum, lagerträdet och urnan kommer från Bomhus Blommor i Gävle och dörren är fyndad på loppis.

Sara

måndag 22 juni 2009

Årets första....
A




Det har varit så kallt dom senaste veckorna så jag har inte ens kännt för att baka något av våra rabarber, men till midsommar trotsade jag vädret och bakade årets första rabarberpaj, med lite lättvispad grädde och kall äppelmust till var det ren njutning!
Det är såå gott med rabarber, jag tror jag ska koka lite rabarbersaft också.
Det blir i alla fall fler pajer i sommar.....

Sara

torsdag 18 juni 2009

Små grodorna!

Det ser inte ut som jag kommer kunna dansa "små grodorna" utan att bli blöt imorgon så antingen får jag låta bli eller så får jag ta på regnstället eller bli blöt!
Istället för att klaga allt för mycket på vädret så får man göra det bästa av det även om det är tråkigt att inte kunna ha klänning och gå i solen och plocka blommor. Jag har laddat upp med tidningar och det finns inget mysigare än att ligga i sängen och läsa en bra tidning och höra hur regnet smattrar på taket, om man lägger till många tända ljus till det så blir det nog en jätte bra midsommarafton i alla fall. Hoppas alla får en bra midsommar med mycket god mat, massa blommor, och i alla fall lite sol.....

♥ Sara♥

lördag 13 juni 2009

Loppislördag!

Som så många andra dagar den här veckan så regnade det när man vaknade.
Jag hade planerat in några loppisar under dagen men det blev inga stora fynd tyvärr,men självklart hade man lite saker med sig hem. Det blev även besök på några andrs mysiga butiker. När jag kom hem blev jag sugen och göra om lite hemma, fixa loppisfynden så dom passar in. Bilden är från en trevlig butik strax utanför Örebro som heter Smultrongården,man kan njuta av en god fika i deras fina trädgård!Hoppas ni får en fortsatt bra helg!

Sara

tisdag 9 juni 2009

Underbara.....

YÄppelblomY

YPäronblomY

YPlommonblomY
A
A
A
.......Blomningstid. Det är så vackert när träden står i full blom och alla träd har lika fina blommor men alla är olika. Jag passade på och fota lite när alla träden var på gång, äppelträdet var lite senare är päronen och plommonen. Jag får njuta av vackra bilder för jag hinner inte vara ute i trädgården så mycket som jag vill nu, det är väldigt mycket och göra på jobbet nu inför alla skolavslutningar.
A
A
Sara

söndag 7 juni 2009

Sköna söndag!


En skön söndag utan några planer, man kan göra vad man vill men jag blir lite rastlös när jag vet att jag inte har något planerat.. och så...vips,har man genast något på gång.
Idag blev det ett besök hos Moster Lena och på vägen passade vi på och köpa lite blommor hos en lokal odlare.Hade även turen att få plocka tomater direkt i växthuset,dom är sååå goda när man får plocka själv och vet att dom är helt naturliga! Njuter även av syrenerna,synd att dom inte blommar hela sommaren.

lördag 6 juni 2009

Kvällstrött!




Tänk att jag ska vara så kvällstrött, klockan är nio en lördagkväll och här sitter jag och gäspar. Har haft en skön lördag med sovmorgon och fika med goda vänner, vad mer kan man begära!? Det finns så många fina bloggar som inspirerar mig, hoppas ni kan hitta något här som kan inspirera er! Ja, som sagt... det blir en tidig kväll känner jag. Jag tror jag ska krypa ner med en härlig tidning och läsa lite innan jag somnar, det är alltid skönt. Bjuder på en bild från mitt nattygsbord.

Sov Gott ♥