söndag 27 december 2009

Längtan

En underbar julhelg med massor av mat och mysiga stunder med nära och kära börjar gå mot sitt slut och mellandagarna tar vid. Det blir ingen stress och en ingen jakt på det perfekta fyndet på rea för min del. Bara tre dagar efter julafton och jag känner redan att jag skulle vilja smyga in lite vår hemma, bara liiite! Några krukor med vackar vårlökar och lite tulpaner med underbara vårkvistar. Ja, det ska nog få flytta in någon dag men jag måsta kanske vänta tills efter nyår....men sen!
Man blir inspirerad av årstiderna när man jobbar med växter och inredning. Formex mässan för vårens inköp är i slutet av januari och efter den då är man full med inspiration inför våren och då börjar man verkligen bli sugen på våren och börjar planera för ur man ska ha det till sommaren. I augusti är mässan för julinköpen och då börjar man planera för julen, inte undra på att man vänder på årstiderna. Så det är klart att jag ska ha lite vårlökar!!!
A
A
Sara

torsdag 24 december 2009

GOD JUL!

söndag 20 december 2009

Fjärde advent

Sista söndagen före jul, och det innebär även sista lediga dagen före julafton! Idag har jag gjort lite julgodis. Kommer lite bilder på det senare. Jag är nästan helt klar med julklapparna, bara ett litet stopp på det stora köpcentrat i veckan så är det helt klart sen. Förutom lite hemma pyssel som ska bli julklappar, men det får bli någon kväll efter jobbet mellan tillagningen av lax, skinka och köttbullar! Nu börjar det bli riktigt mycket på jobbet alla vill ha fina blommor till jul så nu får vi skapa mycket vackra buketter och fina juldekorationer! Ska försöka hinna med något inlägg till innan självaste julafton, ha en bra vecka!
a
a
Sara

tisdag 15 december 2009

Liten gran!


Igår när ljuset var framme en liten stund passade jag på och fota min lilla gran, fotot gör den ändå inte rättvisa för den är så fin där den står i sin vita kruka och lyser! Jag tycker mer om min lilla gran än den stora, den är så fin i sin enkelhet. Idag har vi mycket snö, det bara snöar och snöar och jag är glad för jag vill ha en vit jul.
a
a
Sara
a

måndag 14 december 2009

JulgranskulorIdag har jag fyndat fina julgranskulor. Det går åt ganska många fina kulor för att få granen grann och fin. Man får passa på nära jul då vissa butiker rear sina julsaker, synd att det inte finns så mycket av intresse kvar men jag hittade i alla fall dom här fina julgranskulorna. Dom ska få bo i den stora granen i år!
Sara
söndag 13 december 2009

Tredje advent!


Jag tyckte det var så länge sen jag köpte material till mina julkort och skulle göra dom men tror ni jag har några färdiga julkort? Nä, nu sitter jag här och gör mina julkort tre dagar innan dom måste iväg med posten. Det kanske var tur att jag inte gjorde dom på en gång för dom ser inte ut som det var meningen från början, man hinner alltid ändra sig många gånger på vägen. Jag har även fått in min lilla gran i sovrummet och den är så fin. Tog några kort men inget blev bra, det är problemet med ny kamera att man måste lära sig så många nya funktioner. Ska gör nya försök att få något fint kort. Idag har vi varit på julmarknad mysigt, det var så mycket folk att vi fick stå ute och drick kaffe medan snöflingorna sakta dalade ner över oss. Äntligen är det vitt och fint ute. Nu ska vi dricka lite glögg och njuta av chokladtryffeln vi köpte på marknaden och så måste jag göra klart julkorten. Hoppas alla har haft en skön tredje advent och att ni får en bra vecka utan allt för mycket julstress.
a
a
Sara

måndag 7 december 2009

Äntligen!

Idag är det så grått som det kan bli ute inte en strimma ljus ens, drömde mig bort till sommaren när jag hittade en bild på denna underbara ljusrosa pion från i sommras! Det är inte lätt att fota när dagarna inte vill bjuda på något ljus och ännu sämre går det med våran kamera som börjar få alldeles för många år på nacken. Vi har funderat länge på en ny kamera men dom är ju så dyra så man funderar ju ett par gånger innan man köper en, idag kom min underbara sambo och sa att han beställt en kamera och den bör landa i våra händer innan helgen. Lycka!!! Då gäller det bara att lära sig hantera alla funktioner för att få dom blider man vill ha.
Tänd några ljus och värm lite glögg så känns denna grå måndag lite mysigare!

Sara

söndag 6 december 2009

Andra advent!

Det är redan andra advent. Tiden går så fort nu, alldeles för fort. Nu när man har så mycket och göra och njuter av allt mysigt under veckorna innan jul så går det så fort och rätt som det är så är det julafton! Jag passar på och njuter av veckorna som är kvar till jul och idag ska jag samla in lite extra julstämmning....Hoppas ni alla får en underbar vecka! Jag ska verkligen försöka hinna blogga lite mer under veckan men tiden räcker inte till allt man vill tyvärr.

Sara