måndag 25 januari 2010

Underbara vantar!





Visst längtar jag till våren men när man får så här fina vantar så kan man stå ut med lite snö och kyla ett tag till! Vantarna har min svärmor stickat och jag fick även ett par vita fina sockor som just nu värmer mina fötter. Fick även sockor av min mamma i julklapp så nu har jag fyllt på förrådet med sockor! Jag fryser alltid om fötterna så det är bra med många sockor!

Sara

torsdag 14 januari 2010

Lite hjälp på vägen!

Nu är det tid att frossa i vårblommorna! Tulpaner, anemoner, ranunklar, hyacinter och vårkvistar i underbara buketter. Jag ska ge mig ut i den snötäckta trädgården och försöka få tag i lite kvistar som jag kan sätta på drivning. Dom behöver inget sällskap för att vara vackar men att blanda upp med fina krispiga vårblommor gör dom bara vackrare! Kvistarna har inte tänkt vakna till liv än men livet finns där i dom så det är bara och hjälpa dom lite på vägen så kommer dom att visa sina små ljusgröna blad och göra mig lycklig!

Sara

torsdag 7 januari 2010

Lovely roses!


Rosen måste vara en av dom vackraste blommorna! Jag älskar rosor, och helst ska det vara trädgårdsrosor eller ännu bättre om det är engelska doftande trädgårdsrosor! Rosorna är så användbara. På sommaren är dom som bäst, då kokar jag te på dom och använder till vackra dekorationer på bakverk och till mat. På vintern är dom härliga för man minns sommaren när man känner den underbara doften. Det finns så många härliga produktet för kroppen som doftar ljuvligt av ros. Buketter med doftande rosor i sällskap av lila lavendel och lite daggkåpa är vacket att ha vid nattduksbordet! Det dröjer ett tag till innan vi kan plocka våra egna rosor och njuta av, tills dess får vi hålla till godo med buketter och dom härlig produkterna med rosdoft!

Sara

onsdag 6 januari 2010

God fortsättning på 2010!

Något vi har gott om är snö och minusgrader! Härliga vinterdagar löser av varandra, är det vinter så ska det vara riktig vinter. Det väntas bli riktigt många minusgrader till imorgon så då får man ta på sockor och ulltröjan och mysa inne istället.

Sara