tisdag 23 mars 2010

Vit och vacker!!!


Vackra campanulan var fin i mitt fönster så länge den levde, och det var inte länge! Trots att man är florist så kan man inte hålla liv i allt. Om man vill kan man spara campanulan och sätta ut den till våren då kommer den vara fin hela sommaren och den är perenn så den kommer igen nästa år också. Synd att jag inte orkar vänta på våren och att den går att gräva ner ute, min fick åka med soporna! Idag har jag bakat massor, vi har en trevlig kundkväll i butiken på torsdag så jag har baka en massa gott att bjuda på. Vi brukar ha så mysigt på våra kvällar så jag hoppas på en skön och mysig torsdagkväll med glada kunder!
A
A
Sara

måndag 22 mars 2010

Ägg


Jag har köpt så fina ägg. Jag har handplockat dom och valt dom finaste färgerna. Det är otroligt vad naturen kan skapa. Titta på det ljusbruna ägget, det har små små bruna prickar. Hoppas att det finns ägg så jag kan köpa till påsk också!
A
A
Sara

torsdag 18 mars 2010

Lite ledig!Sjal
Sjal
Idag är jag ledig och hade hoppats på ilte sol men den vill inte komma fram. Här har det till och med kommit lite snö inatt. Jag är glad åt ljuset i alla fall, när jag jobbar hinner jag inte fota i ljuset men idag passade jag på. Jag köpte en så fin sjal hos Madame Nyberg i Valbo när jag var där på te-party i söndags. Den blir fin till sommaren att ha till en klänning över axlarna!
A
A
Sara

lördag 13 mars 2010

Saturday!!!

Ännu en solig lördag, det tycker jag om :) Satt i solen och fikade på förmiddagen och var på kalas på eftermiddagen, kan det bli bättre? Nu väntar lite tapas och lugn hemmakväll. Imorgon ska jag och en vän på te party hos Madame Nyberg i Valbo det ska bli trevligt. Hittar säkert en massa saker som "måste" följa med hem också!!!

Sara

onsdag 10 mars 2010

En bra dag...


Åh, vad solen är varm när den tittar fram. Man kan sitta i lä och njuta, det blir riktigt varmt! Sååå skönt!!! Idag är det äntligen dags att få lite ny färg i håret och fixa till frisyren lite. Sen ska jag åka och hälsa på lilla Charlie som är tre veckor. Med sol, ny färg i håret och lite bebismys blir det en bra dag idag!

Sara

måndag 8 mars 2010

Fil de fer!


Nu känns det som man kan få smyga fram lite våriga påsksaker. Det blir inga gula kycklingar bland mitt påskpynt! Det fina ägget i fil de fer är köpt på butik Madame Nyberg i Valbo. Jag har inte så mycket pynt till påsk det blir mest en massa våriga saker och många fina ägg!
Idag har det varit jätte skönt ute och det smälter verkligen fort nu när solen kommer fram. Från att det har varit lite takdropp till att det nu rinner av taken och snön faller av, det är skönt att det försvinner från taken så det inte blir några flera olyckor med rasande tak!
Sara

fredag 5 mars 2010

Feel it!

I många veckor har jag önskat att våren ska komma och jag har försökt med lökväxter så gott jag kan inne för att skapa lite vårkänsla. Idag är första dagen som jag har kännt känslan! Känslan av vår, det är något speciellt när vårkänslorna kommer. Vi har helt underbart väder idag, fåglarna är på sitt bästa humör och snön blir till vatten och droppar längs soldränkta väggar och tak. Den allra bästa tiden på våren är när alla träd börjar blomma vackert och vi är i maj men annars så tycker jag att det är härligt nu när man vet att man har allt det där underbara framför sig!
Ha en skön helg!

Sara

torsdag 4 mars 2010

Cupcake time!

Idag är det kalas med bland annat choklad cupcakes med glasyr! Har inte tjuvsmakat så jag vet inte hur dom smakar än, men dom är fina i alla fall! När solen tittar fram blir det tö på taken och snöras. Idag har det fallit ner en stor mängd snö från hustaket och landat nere på våran altan som gick sönder, det är inte alltid det är bra med solen :) Nu får vi laga räcket så det blir fint till sommaren!
Sara


onsdag 3 mars 2010

.....Nu då?!

Är det dags nu? Meterologen på tv säger att den tunga vintern är över och att vi kan se fram mot marsljuset och plussgrader. Solen jobbar för fullt för att komma igenom molnen idag och det ser ut som solen kommit för att stanna några dagar. Länge har jag önskat att våren ska vara på väg och nu känns det som vi kan njuta av lite sol och takdropp! Så fort solen visar sig så känner jag hur det spritter i fingrarna och jag vill börja fixa på altanen för att kunna sitta där med ett par varma filtar och en kopp kaffe och njuta av solen. I år får jag börja skotta för att komma ut där, men det gör jag så gärna :) Idag ska det bakas för imorgon är det kalas ,min kärlek fyller år på lördag! På lördag hoppas jag att vi kan fira i stugan med filtar i solen!!!

Sara