torsdag 29 juli 2010

Le Jardin des Roses!


Bild lånad från internet

Ja, med en doft av rosor tror jag att jag ska krypa ner i ett bad efter jobbet idag. Utanför fönstret regnar det och blåser. Tänk att för en vecka sen satt i skuggan med något kallt att dricka och nu drömmer man sig bort till ett härligt skumbad och en kopp te! Jag hoppas verkligen att sommarvärmen inte är så långt borta för lite mer sommar vill jag ha, även om jag tycker om hösten! Hoppas ni alla får en skön helg.
A
Sara

tisdag 20 juli 2010

Pip Studio!!!


Nu har det äntligen blivit bokat en liiiiten semesterresa. Imorgon bär det av till Stockholm för en liten mini semester med två dagar på hotell och lite shopping och god mat. Jag tycker Pip Studio gör såå fin inredning, jag vill ha allt! Har bara hittat återförsäljare på nätet men jag ska passa på och titta i Stockholm om jag kan hitta något. Hittar jag inget från pip så kan ni se att jag nog hittar något annat fint att köpa med mig hem ;)
a
Sara

fredag 16 juli 2010

Tomatsoppa!


Jag brukar alltid göra min tomatsoppa själv men nu har jag hittat en helt klart godkänd tomatsoppa att köpa i butiken. Keldas tomatsoppa men en klick creme fraiche, det är gott. Kanske inte bästa maten i denna värme men det är så gott så jag tog en kopp här om dagen! Ha nu en fin helg allihopa!
A
Sara

tisdag 13 juli 2010

Baka baka liten kaka!





Paj med rabarber och jordgubbar är gott när det är varmt och man helst bara sitter under parasollet och dricker saft!
I går var vi vid havet och allt blir så annrolunda när man kommer ut till havet när man är van med insjö. Helt annan växtlighet och vattnet var såå kallt! Det var mysigt i alla fall och vi kommer nog göra om det snart och då kanske även stanna och äta på den fina fiskerestaurangen som ligger vackert längst ute på en udde med utsikt över havet!
Sara

torsdag 8 juli 2010

Jättefin glasburk med vackert lock!





Värmen har hittat till oss och verkar som den tänker stanna. Vissa tycker det är skönt och andra vill ha lite svalare. Själv njuter jag av sol och värme när jag kan vara vid vattnet och svalka mig! Idag har jag lite möten men sen ska jag åka direkt till stugan och ta ett dopp i sjön! Hoppas alla får en skön helg med mycket sköna stunder i solen.
A
Sara






fredag 2 juli 2010

Vackra kontraster!






En solig fredag har börjat och det ser ut att bli en fin helg. Skönt! Det planeras en helg på landet, med mycket sol och lata dagar men lite nytta ska vi hinna med. Måste måla lite, ha två sidor kvar på stugan och flera sektioner på staketet! Har även halva JDL tidningen kvar att läsa, det är så mycket fint i den! På bilderna är min fina betong ljusstake och tillhörande smyckesskrin tillsamans med en fin trädgårdsros!
Hoppas ni alla får en fin helg!
A
Sara