lördag 30 oktober 2010

Buuuuuu! Buuuuu!

Bild från Martha Stewart
A
Halloweenhälsningar till alla!
Ha en skön spökkväll

fredag 29 oktober 2010

Äntligen helg!

Det är så skönt när man vaknar på lördag morgon och man kommer på att det är lördag och man kan ligga kvar lite till! I helgen ska jag försöka göra ingenting och pyssla lite. Skulle vilja göra fler armband men det är slut på material, snart är det en tur till Stockholm inplanerad och då ska det fyllas på med band och annat för långa pysselstunder under vintern!
A
Ha en skön helg allihopa!!!
A
Saratorsdag 28 oktober 2010

Grattis!

Idag fyllar svärfar år och då blir det middag! Trevligt att gå på kalas, det är då man träffar hela släkten!
Jag har dock fått en väldig huvudvärk och fryser så det är väl något i kroppen som inte ska vara där. Jag ska ta och försöka kurera mig nu innan middagen och sen får det bli en tidig kväll då kanske jag är pigg imorgon igen!
Helgen ser ut att bli mulen och går så det är perfekt pyssel väder, det finns lite saker som ligger och väntar på att bli klara så det ska jag göra i helgen!
A
Sara

måndag 25 oktober 2010

Vi är på väg mot en mysig tid!

Det är tidigt att börja längta till advent och jul redan men jag måste säga att det är svårt att låta bli! Idag kom det hem hyacinter och ännu mer amaryllis till Bomhus blommor och det fick följa med några hem. Nu är det svårt att inte börja med "juliga" tillbehör till blommorna, det är ju så fint! Jag ska försöka fota lite imorgon, ljuset försvinner så fort på dagarna om det ens kommer men imorgon ska jag försöka fånga det och få lite fina bilder! Hoppas ni har fått en bra start på veckan!
A
Sara

lördag 23 oktober 2010

Skönt med helg!


Skönt med helg, solen har varit framme här idag och det har varit ett par grader plus så det har varit en fin lördag. Har varit ut till stugan och tittat till lite och gett fåglarna lite mer att äta och försökt skrämma bort mössen :) Nu är middagen klar, det blir en god bit entrecote från Angus och potatiskross med permesan!
Imorgon ska jag till sjukhuset igen för en magnetröntgen på hjärnan och hittar dom inget här så får vi hoppas att allt har berott på något annat. Ha en fortsatt trevlig helg!
A

Sara

onsdag 20 oktober 2010

Baka baka liten kaka!!!
Nu är det snart dags att börja baka till födelsedagen! Jag tillhör en av dom som bakar efter färg, så att kakorna matchar ihop! Lite tokigt kanske jag är men fint blir det... Kakan på bilden bakade jag till förra årets kalas och det kanske kan bli rosa igen, det är fint ihop med brunt och brunt blir det för jag älskar choklad. Är inte så mycket för fikabröd annars, om det inte innehåller choklad!!!
A
Saratisdag 19 oktober 2010

Vem vill inte ha denna?

Hösten är kransarnas tid, då vill man krypa in och boa in sig igen och göra fint hemma igen efter sommaren.
Det går att göra kransar i så många variationer, dörrkransar, kransar att lägga, kransar att ha på bordet med några ljus i, att hänga som ljuskrona, små kransar att dekorera med och stora kransar som den på bilden. På bilden ser man ett bra exempel på att man kan använda så många material som man kanske inte tänker på när man ska göra en krans. Kanten är klädd med en grå ull och sen är kransen dekorerad med rosor och hortensia!

Sara

fredag 15 oktober 2010

En solig fredag är en bra fredag!


Idag skiner solen här, det är så skönt med lite värmande strålar när det annars bara är några få plusgrader idag. Idag när jag jobbat klart ska jag ta en kopp te och sätt mig och bara njuta av solen, hoppas den skiner hela helgen så vi får en fin trädgårdshelg! I vilket fall så hoppas jag alla får en skön helg, med eller utan sol!

Sara

torsdag 14 oktober 2010

Ikväll är det dags igen!....

....Att tanka inspiration och nya ideér! Euro Florist har två gånger verje år möten för sina anslutna medlemmar och idag är det dags igen. Vi träffas och får information om Euro Florist och deras arbete och sen får vi massor av underbar inspiration av duktiga florister. Några gångr har vi fått sett när Fredrik larsson skapar de mest ljuvliga saker, hoppas på lika mycket fint ikväll. kameran är med så håll utkik! Hållaren på bilden har Fredrik virkat själv, bra kille de där ;)

Saramåndag 11 oktober 2010

Äntligen är den här!


Jag blev så glad idag när jag hittade julmust på affären! Jag längtrar från påsken tills den dyker upp igen till jul. Det är som med allt annat till jul, det blir tidigare och tidigare. I det här fallet gör det inte mig något!!!
Hoppas alla haft en bra start på veckan!

Sara

lördag 9 oktober 2010

Äppelpaj!


Ja, igår blev det en äppelpaj. Det går ju så fort att släng ihop en smulpaj och nu när det finns så mycket goda svenskaäpplen kan man ju inte låta bli! Igår var jag på en trevlig 30-års fest så idag är jag lite trött, men det kan det vara värt någon gång ibland! Ska försöka få ner några lökar i jorden så att naturen kan trolla lite med dom till våren:) Ha en skön helg!

Sara

måndag 4 oktober 2010

Bara från naturen!

Jag måste erkänna att min trädgård inte är så bra planerad för att ha vacker blommning hela året. Här blommar det på senvåren till sensommaren men sen är det slut, men om man letar riktigt noga och använder hela naturen så hittar man ofta massa fint att förvandla till en vacker bukett. Jag tog några blå blommor från andra blomningen på en alpklematis, hallonblad, silvernjurvinda, bergenia, brokbladig äppelmynta, daggkåpa, grenar med vackar mossa och några köpta vitlökar och det blev en jättefin bukett som nu står på köksbordet! Ut i trädgården och leta....
A
Sara