måndag 29 november 2010

En liten bit....
en liten bit...kärleksdörr!

Ja, jag är en liten bit på väg tillbaka till mitt vanliga jag och mitt normala liv.
Efter en tid på ett jobb som fick mig att bli mindre och mindre som människa och må dåligt och få väldigt konstiga symptom är jag nu på väg tillbaka. För mig som alltid har varit frisk och mått bra var det nästan svårt att förstå hur man kan må så dåligt på grund av ett jobb som man inte trivs på. Jag hade bestämt mig för att bita ihop och ta jobbet även fast det inte var ett jobb i min bransch. När jag jobbat ett par veckor började min kropp säga ifrån och jag som på sin höjd varit förkyld förut förstog inte att det var på grund av den inre stressen jag fick av jobbet. Efter många turer på sjukhuset och lite hjälp från min familj och vänner bestämde jag mig för att sluta på jobbet även om det gör att jag inte har något fast jobb. Jag insåg att hälsan var viktigare än jobbet och missköter man den en längre tid kan det ta väldigt mycktet längre tid att komma tillbaka.
Så nu njuter jag av att känna att livet kommer tillbaka! Jag känner lycka igen....
A

Sara

onsdag 24 november 2010

TÄVLING
här hos Fru Botanik!








Min blogg är inte en av dom bloggar som har så många besökare men jag är glad för er som tittar in och ibland lämnar fina kommentarer så jag tänkte att för er som hittar hit ska jag ha en liten tävling!
A
Var med och tävla om ett designat halsband i romantisk stil. Halsbandet är jättefint både till jeans och en fin tunika eller till något mer romantiskt! Kedjan är 50cm lång och den som vinner kommer själv att få välja text på hjärtat och det får plats högst fem bokstäver.
A
För att tävla skriv en kommentar i inlägget och jag blir glad om du vill länka till tävlingen på din blogg och ger dig då två lotter! Tävlingen pågår till den 5/12.
A
Om det är någon som inte vill vänta och se om ni vinner så finns halsbanden till försäljning också.
För att köpa halsband kan ni antingen kontakta mig på min mail eller så finns dom att köpa på Bomhus Blommor i Gävle!
Halsbanden kostar 175:- och jag skickar gärna till en fraktkostnad på 15:- .
A
Lycka till!
A
Sara

lördag 20 november 2010

Små små märken!

Tänk att det är så fint med små märken och etiketter på saker. Ibland är det de som gör hela varan, de lilla fina märket! Idag har snön virvlat här och det har varit rätt ruggigt väder. Jag mår fortfarande inte helt bra, det snurrar mindre i huvudet nu i alla fall så nu hoppas jag att det är på väg bort! Ska försöka hinna göra lite smycken, hoppas jag hinner lite imorgon. När det är färdigt kan ni få se lite här!
A
Sara

onsdag 17 november 2010

Snurr snurr......

Har haft en väldigt mysig helg i stugan med eld i kaminen, ljus som brann, fina snölyktor, nybakad äppelpaj och en massa pyssel. Nu ligger jag tyvärr med yrsel så fort jag rör på mig och ingen vet riktigt vad det är. Kan vara kristaller i örat som är i obalans, på läkarens ordination är jag hemma resten av veckan för att se om det blir bättre! Så fint ute idag, solen skiner så fint mot alla snö. Jag kanske kan ta en liten promenad i parken. Läkaren sa att jag skulle rör lite på mig och "utmana" yrseln lite, ramlar jag hamnar jag ju i alla fall i en snödriva:)
Ha det så gott!
A
Sara

torsdag 11 november 2010

Redan helg!

Idag har det varit en fin solig dag och jag har fått mycket gjort på jobbet. Imorgon är jag ledig och tänker tillbringa dagen i Stockholm. Hoppas jag hittar mycket fint....Jag är ute efter både kläder och fin inredning! Ska gå till några favoritbutiker, då vet man att man alltid hittar något fint att få med sig hem. Snart dags att gå och sova ska upp tidigt imorgon! Hoppas ni alla får en skön dag imorgon och en fin helg!
A
Sara

onsdag 10 november 2010

Len som en persika!



För ett par veckor sedan fick vi hem Bibes till Bomhus Blommor och innan dess hade jag inte hört talas om produkten! Bibes är en kroppsskrubb som är virkad av polypropylen.(en slags plast)
Den är utformad så man kan komma åt överallt på kroppen och man förvarar tvålen inuti Bibes medans man använder den. Det finns en väldigt fin historia om en tjej som 1942 var 15 år och inte hade råd att köpa hygienprodukter och själv virkade en av det hon hade tillgängligt. Om ni vill läsa hela historien gå in på bibes.se och läs mer! När jag fyllde år fick jag en Bibes av Annelie och idag invigde jag den och himmel så bra den var! Det gjorde lite ont för den tar ordentligt men så mjuk jag blev, helt otroligt! Nu behöver jag ingen annan skrubb! Om ni inte redan har en Bibes köp en direkt. Finns på Bomhus Blommor.
Nu ska jag njuta av mitt persikomjuka skinn.
A
Sara
Vingar!
Så fina små vingar! Dom kommer från Bomhus Blommor och är fina att dekorera med!
Kransar, i planteringar, på paket, och dom är perfekta att fästa på ljus för dom är i metall och därmed inte så brandfarliga! Mina har hamnat under en glaskupa på köksbordet!
A
Idag är det massa snö utanför fönstret och man önskar att man bara fick tända lite ljus och vara inne och mysa men det går inte, måste jobba idag! Som tur är kan jag välja lite om jag vill jobba ute eller inne och idag blir det lite ute jobb och lite mer inne jobb!
Imorgon skulle det bli sol och fint så då passar jag på att vara ute!
Ha en skön dag och ta det försiktigt i trafiken, det är otroligt halt här hos oss idag!

A

Sara

fredag 5 november 2010

Sweet!


Bjuder på en minimuffins!
A

Jag får besök i helgen,
bland annat av en liten tjej som jag hoppas
ska uppskatta den här lilla söta!
Hoppas alla får en skön helg
med sol och några minusgrader!


ASara


onsdag 3 november 2010

Rimfrost!
Som det har regnat idag! Tänk om det hade varit lite kallare då hade vi haft massa snö nu, det hade varit bättre ! Om det blir kallt så att snön ligger kvar så får den gärna komma, men inget slask! Det är en massa som snurrar i mitt huvud, en massa saker att ta ställning till och bestämma. Jag önska att allt bara kunde falla på plats så jag slipper ta massa beslut! Lite rimfrost och några solstrålar imorgon önskar jag mig också!
A
Sara