söndag 30 januari 2011

FÄRG!

Gjorde en bukett med lite härliga färger,
en hyacint på lök fick trona i mitten!
Imorgon åker jag en sväng till stockholm
för att fylla på förrådet med spetsar och pärlor!
För att se vad det blir av dom får ni titta in på
A
Sara

fredag 28 januari 2011

Vackert!

Det finns så mycket fina blommor på Formexmässan,
blommor som utställarna har gjort fint med!
Tänk om det fanns så fina att få tag på till butiken.
Beställer man lika så kommer
det ofta inte fullt lika fina exemplar!
Jag förlorade mig i en stor bukett pioner!
Nu är det dags att ordna lite fredagsmat...och vin ;)
Ha en skön helg!
A
Sara

måndag 24 januari 2011

Godis!

Jag blir som ett barn i en godisaffär när jag ser alla fina saker från pip! En hel monter fanns på Formexmässan och det fanns mycket fint att önska sig! Det får nog bli något fint från pip för att pigga upp lite nu innan våren kommer igång! En bra anledning att köpa något tycker jag :)
A

Sara

torsdag 20 januari 2011

Smycken!

Nu äntligen har jag fått ordning på en egen blogg åt mina smycken!
Titta gärna in till Lilly-Mary smycken och hoppas
ni hittar något som ni gillar.
Vill ni blir jag glad om ni kommenterar så jag vet vad ni tycker
och jag får lite feedback!
Ha nu en fin och skön helg!
A
Sara

söndag 16 januari 2011

Nytt tillskott!


En regning väldigt blåsig söndag har vaknat till liv och man vill helst bara vara inne! Lite mysigare har jag inne med mina två nya tillskott i ljusstaksdjungeln. Två vita gjutjärnsljusstakar med små glasmanschetter i slipat glas. dom är så fina och har fått hedesrplats på köksbordet där jag ser dom hela tiden! Hoppas ni får en skön dag även om vädret inte är det bästa!
A
Sara

fredag 14 januari 2011

Vårgrenar!

Idag är det så kallt här hos oss men solen skiner fint så man ska inte klaga. Jag har tagit in några fina grenar som jag tänker driva. Fick pullsa för att komma åt grenarna, men det är det ju värt när dom små skira gröna bladen kommer fram! Tar någon fin bild på dom när dom har spruckit ut! Hoppas ni alla får en skön helg!
A
Sara

måndag 10 januari 2011

Odlingsklocka!
Ute är det isgata och svårt att ta sig fram utan att halka runt men inne försöker jag ha så mycket vår det bara går. Det är svårt att fylla på med ny energi så här års när det är mörkt och kallt men om man försöker ha så mycket blommor och våriga färger som möjlig omkring sig så får man lite påfyllning i energiförrådet!
Tycker ni om den fina kupan kan jag tipsa om en tävling hos Bomhus Blommor som kommer att starta inom några dagar och där du har chans att vinna en fin kupa på ett fint silverfat! Håll utkik hos Bomhus Blommor!
A
Sara

söndag 9 januari 2011

Vill ha!

Helgen har varit lugn och skön utan saker jag var tvungen att göra. Det är ofta då jag får något gjort, jag han göra lite nya smycken. Tyvärr finns det lite för lite dagsljus så jag han inte fota något så ni får en gamal bild så länge! :) Nu börjar det sina lite bland pärlorna och då vill man ha lite för mycket nya! Lite sol fick vi idag också och första takdroppet och man får längta efter våren nu!

Sara

torsdag 6 januari 2011

En bit vår!

En bit av våren har fått komma in! Jag gjorde ett fat med krokus, pärlhyacinter, ranunklar och hjärtan på tråd, det blev vårig och fint! Jag behöver lite mer färg nu efter den vita julen som har varit här hemma. Blommorna kommer från Bomhus Blommor. Idag är det så där grått så man funderar på om det kommer något dagsljus idag. Jag ska på massage med en god vän idag och sen tänkte vi ta en fika så det kan få vara lite grått!
A
Sara