torsdag 27 augusti 2009

Kräftskiva med goda vänner!










Det är inte bara kräftorna som ska köpas och maten som ska lagas inför helgens kräftskiva. Det ska strykas dukar ochså. Jag använder fina lakan och dukar tillsammans, det blir så fint ochså täcker det om man har ett stort bord. Dom blir nästan som manglade när man stryker men inte riktigt, önskar jag hade en riktig stenmangel! Nu tror jag att allt är klart inför imorgon så nu är det bara och vänta på doften från kräftorna, dillen, västerbottenpajen och allt det andra goda! Hoppas ni alla får en skön och avkopplande helg. På söndag åker jag på Formex mässan. Hoppas jag får några fina bilder som jag kan visa på måndag!

Sara

tisdag 25 augusti 2009

Vackert broderad!




Idag har jag gjort ett fynd! Jag tycker inte om rea i vanliga fall för det brukar bara vara oordning och bara sånt man inte vill ha, men idag hittade jag en blus som jag tittat på länge men jag har tyckt att den har varit lite för dyr och idag var det rea på den så då passade jag på.
Jättefin! ♥


söndag 23 augusti 2009

Sommarens sista frukost ute?





I morse kunde vi äta frukost ute på altanen det var mysigt. Solen värmer men det blir kallt när den går i moln. Resten av dagen har jag varit ute och rensat lite rabatter, det är så skönt när man är klar och ser hur fint det blir! Hoppas alla får en skön och bra vecka.
S
S
Sara

söndag 16 augusti 2009

En givande liten resa!

Sista semesterdagen funderar man alltid lite extra på vad man ska göra. Idag handlade jag lite saker som tagit slut under semestern men som jag klarat mig ganska bra utan men nu när jag börjar jobba måste det fyllas på lite i förråden. Sen åkte vi till svärföräldrarna för att hälsa på och med mig hem hade jag ett jättevackert fönster från 1930-talet och flera fina zinkbaljor. Vilken tur man har ibland! Imorgon ska jag jobba och det ska bli skönt att komma igång igen efter semestern, hösten smyger på och det finns massor fint att göra.

fredag 14 augusti 2009

Fredag!

Idag ska vi hem till en god vän och hennes familj och grilla,det ska bli trevligt.
Har gjort en ny krans till dörren idag med har inte hunnit fota den så det kommer bild så fort jag har fotat. Hoppas på fintväder i helgen innan jag börjar jobba på måndag. Det ska blir så skönt och komma igång igen! Ha en bra helg allihopa!

Sara

tisdag 11 augusti 2009

Sommarens smaker!





När våren börjar ge oss nytt liv då njuter jag för fullt sen börjar sommaren ge oss värme och tid att njuta av allt underbart som vi får under ett par månader. När Augusti kommer, kommer alltid samma känsla tillbaka. Jag känner att det sköna sommarlivet med lite oreda med både mat, motion och lite annat börjar gå mot sitt slut . Dagar med hög klar luft närmar sig och jag får sån lust att ta till vara på allt som sommaren gett oss. Dom röda söta gubbarna på bilden blev god jordgubbssaft lite tidigare i sommar och idag har jag kokat en väldigt god rabarbersaft. Det hinner säkert blir någon sylt också innan saftandet och syltandet tar slut.