tisdag 20 april 2010

Trädgårdspyssel!

Hela helgen har vi pysslat i trädgården. Nu finns det så mycket att göra att man inte hinner med. Vi har börjat med det lite tråkiga, vi har röjt sly i massor. Det tog aldrig slut på grenar så det blev STORA högat att köra bort, tur att snälla svärfar hjälpte till idag. Så krattat, klipp och eldat har stått på schemat idag. Hoppas på fint väder till helgen så vi kan njuta lite av allt fint! Den fina tekoppen har jag fått av en vän i födelsedagspresent, så fint engelskt porslin!

Sara

5 kommentarer:

 1. En sån underbar kopp! Kan tänka mig hur du sitter i vårsolen med en kopp varmt te och bara njuter efter väl utfört arbete. *blink* Vi ska också röja sly här i helgen, vad underbart det ska bli när allt är borta så vi får in lite sol på tomten!
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Åh sån fin kopp!
  och vilken snäll svärfar som hjälpt till....
  Underbara bilder här på bloggen .... jag ställer mej här som följare....
  Ha en fin dag1
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 3. Jättefin kopp. Påminner om de jag såg på Designtorget förra sommaren och som jag fortf. ångrar att jag inte köpte ...

  SvaraRadera
 4. Hejsan! vilken söt kopp! vilket roligt jobb du verkar ha! du har möjligtvis inte tips på något som är lätt att odla på en väldigt solig men ibland väldigt blåsig balkong? Skulle vilja odla något som går att äta men jag har ju mest vanliga större krukor så jag vet inte riktigt vad som mår bra av att stå i det.. hmm.. :)
  Ha en mysig söndag och tack för ditt avtryck hos mig!!
  Kram Josefin

  SvaraRadera
 5. Underbar kopp att njuta en god kopp te i eller en kopp kaffe med MYCKET mjölk!
  Ha en bra vecka!
  Hälsningar
  Jessica

  SvaraRadera