söndag 19 december 2010

Julgran!

Bild från trädgård i praktiken

Idag faller det massor av snö här hos oss och det känns inte helt nödvändigt för min del. Det är väldigt mysigt när man bara kan sitta inne och titta på all snö men när man måste ut och konfronteras med den blir det inte lika mysigt längre.Idag ska vi bara fixa lite småsaker och sen är det bara att slå in alla klappar! Försöker få allt klart nu innan nästa vecka börjar för då brukar man som florist vara ganska så trött på kvällarna, och det är nog inte bara som florist man är det! Idag kommer julgranen hem, det är svärfar som varit skogshuggare och valt gran åt oss, hoppas den är liten och fin! Nu ska jag åka till en liten fin butik och försöka hitta en liten klapp och kanske någon klapp åt mig själv!

Ha en fin fjärde advent!

Sara


3 kommentarer:

 1. Ja det har kommit otroligt mycket snö! Jag hara tur som inte behöver ge mig ut utan kan sitta inne och njuta istället:)
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 2. Vilken tur du har, som slipper leta gran. Vi hade en så fin gran förra året, så det blir svårt att toppa det :). Vi hittade en stackars djupfryst liten sak, som vi hoppas ska bli bra!
  Ja man är verkligen less på snö, tänk en vit sandstrand istället!!! Det är min melodi :))

  SvaraRadera
 3. Hej Sara.

  Det är Sandras kompis Hanna här. Jag tänkte bara berätta att jag nu (sent omsider) bakat lavendelskorporna som du gav mig receptet på. Det blev en mycket uppskattad födelsedagspresent till min farmor. Och jag passad på att provknapra i mig några också såklart :) Underbara!

  Önskar dig en fin jul och ett gott nytt 2011.

  Kram Hanna

  SvaraRadera